2015. augusztus 18., kedd

Mozgalom az elfeledett bloggerekért

Sziasztok!
Ma egy díjjal járó „kötelezettséget” szeretnék veletek megosztani. Astrid Haynes úgy vélte, több figyelmet érdemelne a blogom, ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy gondolt rám! J
Feltételek:
Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindeninek jár, és az alapműveletség része.
Elolvasod annak a blogját, akitől kaptad.
Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban.
Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted, híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek, figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta!
Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson! :)


Nos, a bevezetőben már megköszöntem Astridnak, kommentet is fogok neki hagyni, el is olvastam az oldalát, lássuk, mit is láttam a blogján, ami egyébként nemrégen nyitotta meg a kapuit.
Nagyon tetszik, hogy Astrid hihetetlen lelkesedéssel dolgozik, mindig agyal egy új cikkötleten, és közben törekedik az egyediségre, ami valljuk be, nagyon nehéz a túltelített blogvilágban. Ezért szerintem remek dolog tőle, hogy kitalálta ezt a díjat, még akkor is, ha már van ezer meg egy díj. A lelkesedés pedig a blogján is meglátszik.
Szeretem a blogjában, hogy amellett, hogy gyönyörű a design, az egész tartalomból érződik Astrid. Ez így furcsán hangozhat, de így van. Tudom, hogy az ő blogján járok, és nemcsak azért, mert kint van az infók között J Bohókás, kedves lénye átjön a sorok és a szép kinézet mögül is. Ezt a fajta erős szerzői jelenlétet pedig nem sokaknál tapasztaltam még.
Tetszik Astridban, hogy folyton fejlődni akar, és a kapott kritikákat is pozitívan fogadja, tudva, mi belőle a lényeg és a hasznosítható, és mindezt fel is szippantja, hogy tanuljon belőle. Remek tulajdonsága, hogy nem bántódik meg azon, ha valaki rávilágít, miben kéne fejlődnie.
A fekete levesre térve: igen, tudom, én mindig ezzel jövök, de néhol a helyesíráson van még mit csiszolni, ezt már említettem is Astridnak. Nem is ragoznám, nem emelek ki példákat, lényeg, hogy ezen a szinten még kell fejlődni, de nem eget rengető hibákról van ám szó J
Másodikat nem is tudok írni… Na jó, legyen valami mondvacsinált, szóval lehetnének gyakrabban a cikkek, de mivel nemrég nyitottál, ezért ez tényleg valami nyögvenyelős, de te kérted, hogy kettő legyen J

Ajánlom mindenkinek ezt a blogot, aki vicces hangvételű, mégis sok munkával elkészített cikkeket olvasgatna, gyönyörködne a szépséges designban, vagy épp egy kedves és vicces szerzővel szórakozna a chaten. 

Vegyes a felhozatal azok esetében, akiknek küldöm, van, akinek több feliratkozója van, de úgy gondolom, hogy még többet érdemel, és van, akinek hatszor ennyit látnék szívem szerint. Egyszóval mind remekül írnak, és szívesen látnám, ha a világ összes embere ismerné a történeteiket :) 
Isobel A. Gross: Roxfort
Dérlepke: Marvel fanfictions
Hedvis Tris és Szabó Veronika: Árnyhad
Ariana Douglas: Láss bennem mást

2 megjegyzés:

  1. Nagyon, nagyon köszönöm, hogy így gondoltad! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) Nagyon drága vagy, hogy gondoltál rám, de személy szerint nem támogatom az ilyen díjakat, úgyhogy, ha nem gond, visszautasítanám...

    VálaszTörlés

xy